• Ontspant het hoofd. Bevrijdt de geest.

  • Portie verwenning door de zon.

  • Verfrissend. Stimuleren. Verkwikkend.

  • Zich volkomen ontspannen.

SauerlandBAD

Magic Eye en High Speed Turboglijbanen

 
Het gezinsvriendelijke vrijetijds zwembad ligt midden in het Schmallenberger Sauerland, in Bad Fredeburg om precies te zijn. Grote en kleine gasten krijgen daar alles aangeboden, wat het hart van een zwemmer begeert. Een goot met flink stromend water en masserende waterdouches wachten in het belevenisbad op de bezoekers. In het VarioBecken, het bad met zijn verstelbare hoogten, kan eenieder snel of uiterst gemoedelijk zijn baantjes trekken. Zwemmen onder de vrije hemel is in het verwarmde buitenbad bij ijzig lage temperaturen een genot. En in de heuse regengrot kan iedere gast drie kunstmatige soorten regen met verschillende geuren beleven.
 
Pure ontspanning genieten de volwassenen in een van de beide whirlpools, terwijl zich de jongere gasten met plezier bezighouden in de veilige en afwisselende kinderafdeling of op de Magic Eye en de High Speed Turboglijbaan. 
 
Wie graag gezond transpireert, maar op zoek is naar meer dan alleen een kleine ruimte met heten stenen, die zal enthousiast zijn over de saunamogelijkheden van het SauerlandBAD. In de Finse sauna warmt het badpersoneel de saunavrienden op met fikse plenzen water. Maar ook vrienden van de warmelucht-sauna, het Tepidarium of het Romeins stoombad komen volledig aan hun trekken.
 
Bijzonder saunaplezier biedt de leisteen-sauna die buiten staat opgesteld. De leisteenplaten zorgen voor een aangenaam klimaat, terwijl het vuur in de openhaard romantische behaaglijkheid uitstraalt.

Onder www.sauerland-bad.de zijn er voortdurend actuele meldingen, wanneer het zwembad is  geopend, wat de entreeprijzen zijn, wat de menukaart biedt, en…en…en…

Sauerland - KERNGESUND