• Zich volkomen ontspannen.

  • Verfrissend. Stimuleren. Verkwikkend.

  • Portie verwenning door de zon.

  • Het goede zo dichtbij.

Stollen of Leisteen-mijngang Nordenau

Stollen of Leisteen-mijngang Nordenau

Het kleine, hooggelegen dorp Nordenau met zijn leisteen-mijngang ligt slechts 14 km van Schmallenberg. Aan de uitgang van het plaatsje ligt de ‘Stollen’ (de mijngang), die tegenwoordig ver buiten de grenzen van het Sauerland bekend is voor gezondheid en het zich wel bevinden. De ‘Stollen’ wordt inmiddels door duizenden zieken bezocht, die daar verlichting van hun ziekten en handicaps verwachten.
 
De vaak verbazingwekkende, gezondheidskundige verbeteringen onder invloed van het zogeheten ‘Nordenau-fenomeen’ kon inmiddels door de onderzoeksresultaten van een groep van de Kyusha Universiteit in Fukuoka (Japan) wetenschappelijk worden onderbouwd. De groep kreeg daarbij steun van het Centrum voor Totale Geneeskunde en Natuurgeneeswijzen in Nordenau.
 
De in het energieveld van de leisteen-mijngang ontsprongen bron brengt kwalitatief hoogwaardig, zogeheten ‘gereduceerd water’ voort, dat als een geschikte afvanger van vrije radicalen voor de uitscheiding van de afvalproducten van de stofwisseling uit het lichaam zorgdraagt. 
 

www.stollen-nordenau.de

Heilstollen Nordenau

 

Nordenau

Talweg 14
57392 Schmallenberg
 
Telefon: +49 2975 96220
Telefax: +49 2975 9622165
info@stollen-nordenau.de
www.stollen-nordenau.de

Sauerland - KERNGESUND