• Portie verwenning door de zon.

  • Het goede zo dichtbij.

  • Ontspant het hoofd. Bevrijdt de geest.

  • Verfrissend. Stimuleren. Verkwikkend.

Exclusieve wellness in de gezondheidstuin van het Sauerland

Ik ben dringend aan vakantie toe. En denkt u dan hartstochtelijk terug aan uw laatste time-out uit de dagelijkse sleur? Hoe zag die er eigenlijk uit? En hoe lang heeft uw totale ontspanning daarna geduurd? Uit enquêtes en studies blijkt dat de verwachtingen t.a.v. vakanties enorm zijn veranderd. Vroeger ging het er vooral om iets nieuws te zien en te beleven, te luieren of om tijd voor het gezin te hebben.
 
Tegenwoordig proberen velen deze behoeften te verbinden met nieuwe. Met gerichte maatregelen worden de energiedepots van het eigen lichaam opgeladen met ‘hoogwaardige reservekrachten’, die nodig zijn om daarna de dagelijkse spagaat tussen beroep, carrière, gezin en kinderen in goede banen te leiden.
 
Het vakantieaanbod van het Schmallenberger Sauerland laat zien hoe goed dat is te combineren. De bijzondere natuurbelevenis wordt hier effectief aangevuld door een reeks gastbedrijven, die veel investeren in hun wellness-infrastructuur. Daarbij zijn naast grote belevenisbaden en saunalandschappen ook moderne en elegante medicinale, wellness- en beauty-spa’s ontstaan, die aan praktisch alle wensen voldoen. Die bedrijven hebben inzake kwaliteit, serieuze aanpak en pretenties duidelijk de toon gezet, zowel in het Sauerland, als ver daarbuiten.

Sauerland - KERNGESUND