Klimhal Sauerland in Schmallenberg.

Klimhal Sauerland in Schmallenberg

  • Klimhal Sauerland in Schmallenberg.
  • Klimhal Sauerland in Schmallenberg.

Weersonafhankelijk klimplezier met veel extra´s

Omhoog in de Klimhal Sauerland Schmallenberg

Op een flinke hoogte actief zijn, je grenzen opzoeken, de adrenaline door je aderen laten stromen: daartoe nodigt de nieuwe Klimhal Sauerland in Schmallenberg uit. Dit weersonafhankelijke plezier, dat het hele jaar door kan worden benut, is een spannend gebeuren voor kinderen en jongeren, volwassen sporters, gezinnen en verenigingen. Met zo´n 40 routes met toprope- of onderlangs-touwbevestiging heeft de twaalf meter hoge klimwand de nodige uitdagingen voor beginners en gevorderden.
 
De eveneens overdekte klimtuin van touwen omvat 26 stations op twee hoogten, daaronder ook een touw aan een katrol – en voor de durfallen- de sprong van negen meter hoogte.
 
Kegels en ballen in miniformaat wachten op de beide micro-bowlingbanen op groepen van tot acht personen.
 
Een gezellige, moderne bistro met directe toegang tot Thikos Kinderland completeert dit totale aanbod voor pret bij goed én bij slecht weer. Bovendien biedt de Klimhal Sauerland cursussen aan voor beginners en gevorderden, evenals diverse klim-aanbiedingen. Verjaardags- en bedrijfsfeesten of bezoeken van schoolklassen en groepen jongeren zijn eveneens mogelijk.


Meer over de Klimhal Sauerland

Sauerland - KERNGESUND