Kortingen met de SauerlandCard.

Met de Schmallenberger Sauerland Card:

  • Thikos-Kinderland in Schmallenberg in het Sauerland.
  • Esselbad in Eslohe.
  • Museum DampfLandLeute in Eslohe.

Gratis eenvoudig meer uit uw vakantie

De Schmallenberger Sauerland Card ontvangt u bij alle ledenbedrijven van de Verkehrsvereine (VVV’s) in het Schmallenberger Sauerland en de Vakantiestreek Eslohe. Als gast van onze streek hebt u daar recht op. Vraagt u a.u.b. bij uw aanvraag of boeking bij uw logeeradres om deze voordeelkaart.

De Schmallenberger Sauerland Card ontziet namelijk uw vakantiekas. Met deze kaart hebben onze overnachtingsgasten gratis toegang in de zwem- en belevenisbaden van onze streek (maandag-vrijdag) en ook in veel musea en vrijtijdsbedrijven van onze streek. En ze rijden heel comfortabel en voor nul cent naar de geliefde bestemmingen van uitstapjes, resp. naar de hoogten van onze bergwereld. Eveneens gratis: het openbaar vervoer en de burgerbussen.

Gaat u op pad in de Wisent-wildernis aan de Rothaarsteig. Ravot en speelt u met uw kinderen indoor en outdoor in het 3.000 m2 grote Thikos-Kinderland. Verbaast u zich over de oude stoompaarden in het Museum DampfLandLeute in Eslohe en over de gedetailleerde Modelspoorbaan in Grafschaft. Bekijk in het Bestekmuseum Fleckenberg live hoe 100 jaar geleden bestek werd gemaakt. Gaat u als het ware onder de grond in het Leisteengroeve- en streekmuseum Holthausen. Verbaast u zich over de kerkelijke kunst in het museum van het Klooster Grafschaft, over corpi delicti in het Gerechtsmuseum in Bad Fredeburg en over de traditie van oude ambachten in de Stertschultenhof van Cobbenrode.

Forse kortingen kunt u verwachten bij het huren van E-bikes en E-mountainebikes, bij de aankoop van wandelkaarten, bij de entree in de nieuwe Klimhal  in Schmallenberg, op de beide 18-, resp. 27 holes golfbanen in Sellinghausen en Winkhausen, bij rondvaarten op de stuwmeren, culturele activiteiten en zelfs in de detailhandel met kortingen van tot 10%. Aanvullend staan de gasten alle kortingen van de SauerlandCard ter beschikking.

 

 

Opmerking:

De Schmallenberger Sauerland Card wordt geaccepteerd op alle busverbindingen in het Hochsauerland en in het district Soest, in de burgerbussen van de gemeente Eslohe en de stad Schmallenberg, in de Wandel- en Sightseeing bus van het Schmallenberger Sauerland. Dus: instappen alstublieft!

Maar let u er wel op, dat de Schmallenberger Sauerland Card geen geldigheid heeft voor uw reis naar het logeerbedrijf, c.q. uw reis naar huis!

Schmallenberger Sauerland Card.

Informatie over de dienstregeling:

Wandel- en sightseeingbus
Dienstregeling van de wandel- en sightseeingbus


Regionalverkehr Ruhr-Lippe GmbH
www.rlg-online.de


Burgerbussen in Eslohe
Fahrplan der Bürgerbusse in der Gemeinde Eslohe


Burgerbussen in Schmallenberg
Fahrplan der Bürgerbusse der Stadt Schmallenberg

Sauerland - KERNGESUND