• Leven. Genieten. Overnachten.

  • Hier komt u op snelheid!

  • Ver weg van hektiek en stress.

  • Lekker uitgelaten bezig zijn.

Van vakanties op de boerderij tot hotels met 5 sterren

Vakanties in het Schmallenberger Sauerland.

Het veelzijdige aanbod van gastbedrijven in het Schmallenberger Sauerland en de vakantieregio Eslohe zoekt zijn gelijke. Voor iedere wens, smaak en portemonnaie is er een passend aanbod. U vindt op deze pagina enerzijds een breed wellness-, fitness- en vrijetijdsaanbod, naast anderzijds iets kleinere comfortabele hotels en hotelletjes in het 2 sterren en 3 sterren superior segment.
 
Wie zijn vakantie het liefst met ‘overnachting/ontbijt’ boekt en weinig waarde hecht aan het restaurant, het bierlokaal, de sauna, e.d. onder één dak, voelt zich wellicht het best thuis in een van de vele, door families geleide en modern ingerichte pensions. En natuurlijk kunt u ook besluiten om een gezellige vakantiewoning of –appartement te huren. Ook die zijn er in onze regio, vaak ook met twee tot vier sterren, in iedere grootte en inrichting. En zij zijn gesitueerd in plaatsen met bakkers, café’s, kinderspeelplaatsen en eetcafés, zodat ook vaders en moeders veel plezier beleven aan hun vakantie.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief informeren wij u iedere zes tot acht weken over nieuwigheden, aanbiedingen en acties uit het Schmallenberger Sauerland.
Heer  Mevrouw
Voornaam:
Achternaam:
E-Mail: *
Het met * gekenmerkte veld (email-adres) moet worden
ingevuld.
Natuurlijk kunt u zich ieder moment afmelden van onze nieuwsbrief.
Sauerland - KERNGESUND