• Hier komt u op snelheid!

  • Lekker uitgelaten bezig zijn.

  • Oorspronkelijk. Echt. Idyllisch.

  • Gezonde onthaasting.

Vakantie in Schmallenberg en Eslohe

Naam in plaats van nummer

‘Goede morgen mevrouw Bouwman.’ Mensen met hun naam aanspreken behoort tot de goede omgangsvormen van de gastbedrijven in het Schmallenberger Sauerland en de vakantieregio Eslohe. Geleid door de eigenaar of eigenaresse zorgen de bedrijven zich hoogst persoonlijk om het welzijn van hun gasten. Dat druipt er vaak niet van af, want daarvoor zijn de taken van de bedrijven te veelzijdig en de dagen te kort. Maar toch: deze persoonlijke attentie klinkt door in grote én kleine zaken. De atmosfeer en de stijl van de afzonderlijke bedrijven zijn gevormd door een vaak in diverse generaties gegroeide individualiteit, door een directe relatie met de gast en veel persoonlijke betrokkenheid.
 
Degene die zich vele jaren in grote hotels onder de zuidelijke zon heeft ontspand, is in het begin wellicht wat gebaasd tijdens zijn vakantie in het Sauerland niet alleen een kamernummer, maar een persoon met naam en voorkeuren te zijn. Maar is hij of zij eraan gewend, dan wil men dit sympathieke onderscheid bijna niet meer missen. 

Wir beraten Sie gern zu Ihrem Urlaub im Schmallenberger Sauerland und der Ferienregion Eslohe.

Wij adviseren u graag!

 

Ulla Gilsbach
Vragen, logiesbemiddeling
Tel. : + 49 / 2972 / 974010
 
gilsbach@schmallenberger-sauerland.de 

Bladert u a.u.b. door de all-in aanbiedingen van het Schmallenberger Sauerland en de vakantieregio Eslohe.

All-in aanbiedingen

 

All-in aanbiedingen: Bladert u a.u.b. door de all-in aanbiedingen van het Schmallenberger Sauerland en de vakantieregio Eslohe.

Sauerland - KERNGESUND